O portalu

Autorska prava

Sva prava nad sadržajima objavljenim na mrežnom mjestu Državni arhiv u Varaždinu i digitalizirano gradivo pridržava Državni arhiv u Varaždinu. Sukladno Zakonu o autorskom pravu i srodnim pravima (NN 167/03, 79/07), kao vlastita intelektualna tvorevina, zaštićena je i baza podataka.

Uvjeti korištenja

Korisnik se obvezuje da će sadržaje preuzete s ovog mrežnog mjesta korisiti isključivo u nekomercijalne svrhe, za stručne i znanstvene radove uz poštivanje autorskih prava i drugih vlasničkih prava. Sadržaji s ovog mrežnog mjesta ne smiju se dalje kopirati, reproducirati ili na bilo koji drugi način distribuirati bez izričitog dopuštenja Državnog arhiva u Varaždinu.

Točnost i pouzdanost podataka

Državni arhiv u Varaždinu će nastojati da se na ovom mrežnom mjestu objavljuju stručno i znanstveno verificirani podaci. Korisnici koji koriste sadržaje i podatke s mrežnog mjesta Državni arhiv u Varaždinu i digitalizirano gradivo čine to na vlastitu odgovornost. Državni arhiv u Varaždinu ne snosi nikakvu odgovornost za posljedice korištenja ovih stranica.

Zaštita privatnosti

Državni arhiv u Varaždinu će u potpunosti poštivati privatnost korisnika ovog mrežnog mjesta. Prikupljat će se isključivo dobrovoljno dostavljeni osobni podaci korisnika u svrhu poboljšanja naših usluga.